Alle services
Serviceløsninger på alle niveauer
Facility management services handler om at optimere services i jeres virksomhed. For os er hver kunde unik. Vi skræddersyr løsninger, som passer til jeres behov og faciliteter. Vores styrke er, at vi tager ansvar for alle servicetjenester samlet under ét, hvilke giver jer en smidig og positiv hverdag.
Hvad vi tilbyder Nyheder
Rapport Guest Service

Vi ved, at din virksomhed handler om at opbygge værdifulde relationer, så vi vil gøre alt, hvad der kræves for at sikre, at dine kunder og gæster får en bemærkelsesværdig oplevelse. At foregribe deres behov – også før de gør det selv og spare dem dyrebar tid.

Til virksomheder – Eurest Services

Spændvidden for en facility management-løsning kan være stor som lille. Kunden vil dog først som sidst være centrum for enhver leverance fra Eurest Services.

Til offshore – ESS

Hos ESS kommer sikkerheden altid først, og vi sætter en ære i at forvandle arbejdsstedet til et hjem udenfor hjemmet. Et fristed, hvor måltiderne altid byder på noget ekstra, rummene er rene, og tøjet nyvasket. Vi er fleksible og tilpasser leverancen efter jeres ændrede behov.

Nyheder
Compass Group PCL indgår aftale om opkøb af Fazer Food Services
Compass Group PLC, som er et førende globalt selskab inden for fødevareservices, meddeler i dag at man har underskrevet en aftale med selskabet Fazer Group, en international familieejet FMCG og direkte forbrugerkoncern, vedrørende opkøb af Fazer Food Services, for en virksomhedsværdi på omkring 475 millioner euro.
Compass Group Danmark – Siemens Gamesa 2022
We are very excited to announce that Eurest Services has prolonged its contract with Siemens Gamesa till 2022.
Eurest Services and Total Upstream: A successful collaboration
The story of Eurest Services and Total Upstream Danmark’s partnership is all about dialogue, close collaboration and how that leads to a successful relationship.

Kontakt os


* Obligatoriske felter
Scroll Up