Hos Compass Group har vi længe arbejdet målrettet med bæredygtighed inden for indkøb, produktion, servering og madspild. For os handler bæredygtighed om at tage ansvar. Ansvar for vores planet i forhold til de serviceydelser vi tilbyder inden for mad og rengøring, og ansvar for de mennesker, som får det hele til at køre rundt.
Vores kerneydelse spænder bredt i arbejdsområder. Det tager vi også højde for i vores bæredygtighedsinitiativer på såvel det operationelle plan såvel som på det globale plan i det strategiske arbejde med innovation og nytænkning. Vi gør en forskel i det daglige og der er handling bag vores ord.
Hos Compass Group Danmark arbejder vi aktivt med FN’s verdensmål, som skal sikre en bæredygtig fremtid for alle.
Madspild er et kæmpe problem, og det vil vi gerne gøre noget ved. Derfor arbejder vi hver dag på at begrænse madspild i alle led af vores forretning.
Med vores mærkesager arbejder vi i Compass Group aktivt for at gøre en forskel og sikre, at flere mennesker trives i deres hverdag.
Vores bæredygtighedskalender markerer de bæredygtige initiativer vi har fuldført.
Fisk og havets mange frugter er en vigtig ingrediens i et mere
sundt, klima- og miljøvenligt måltid. Derfor ønsker vi at tage
et ansvar i forhold at sikre bæredygtigt fiskeri og akvakultur.