I dag samles mennesker om mad og kantinen er mere end nogensinde før blevet dét sted på campus, hvor studerende mødes, idéer udvikles og erfaringer deles. Hos Compass Group er menneskers trivsel og sundhed altid i fokus og vi har et indgående kendskab til alle dem, som har deres hverdag på campus og ikke mindst til deres vidt forskellige ønsker til en kantine.
Forplejning til dit arrangement
Hos Compass Group går vi ikke på kompromis, når det kommer til den madoplevelse, vi leverer til dig sig som kunde. Heller ikke når det handler om forplejning til møder og arrangementer. Vores kokke sammensætter sunde fristelser ud fra dit behov, så du og dine gæster har et højt energiniveau hele dagen.
Bæredygtighed står øverst på dagsordenen
Klimabevidstheden fylder på campus og helt konkret ser vi, at kødforbruget er faldende og efterspørgslen på vegetar- og veganerretter er stigende. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle er ved at hellige sig grøntsagerne, eller at det vi kendetegner som traditionel mad er bandlyst. Det handler faktisk lige præcis om friheden til at vælge og derfor byder vores campusrestauranter på noget for enhver smag og altid med et bæredygtigt udgangspunkt.
Vores tilgang er holistisk og forankret i FN’s verdensmål
Hos Compass Group arbejder vi aktivt med FN’s verdensmål, der adresserer de globale udfordringer, som verden står overfor og som skal sikre en bæredygtig fremtid for alle. Et eksempel på dette er tiltaget Urban Nomad, der sikrer at vores arbejdstøj, karklude og engangsmateriale er produceret bæredygtigt og er bionedbrydeligt.