Restaurant og kantine
Meget mere end en måltidsløsning!
Mad er ikke bare mad, og et måltid er ikke bare et måltid. Mad handler om mange ting: Først og fremmest smag, kvalitet og glæde, men fx også sundhed, bæredygtighed og det gode liv. Det handler om, hvor og hvordan vi spiser – og om de mennesker, som tilbereder og serverer maden. Derfor har vi i Compass Group Danmark en klar holdning til den madoplevelse, vi gerne vil give jer.
Hvad vi tilbyder Nyheder
Til virksomheder – Eurest

Vi har alt fra færdige løsninger til fleksible og skalérbare koncepter tilpasset jeres behov. Vi brænder for god mad og god service – hver eneste dag!

Til uddannelsesinstitutioner – Chartwells

Høje forventninger og bevidst forbrug kendetegner gæsten på moderne uddannelsesinstitutioner. Det stiller ganske enkelt krav – om konstant nytænkning og et indgående kendskab til alle dem, som har deres hverdag på campus.

Nyheder
Compass Group PCL indgår aftale om opkøb af Fazer Food Services
Compass Group PLC, som er et førende globalt selskab inden for fødevareservices, meddeler i dag at man har underskrevet en aftale med selskabet Fazer Group, en international familieejet FMCG og direkte forbrugerkoncern, vedrørende opkøb af Fazer Food Services, for en virksomhedsværdi på omkring 475 millioner euro.
Compass Group Danmark – Siemens Gamesa 2022
We are very excited to announce that Eurest Services has prolonged its contract with Siemens Gamesa till 2022.
Eurest Services and Total Upstream: A successful collaboration
The story of Eurest Services and Total Upstream Danmark’s partnership is all about dialogue, close collaboration and how that leads to a successful relationship.

Kontakt os


* Obligatoriske felter
Scroll Up